BLOG

REDOUAN STOPT MET ROOTS

31 jul 2019, Posted by rootsdancestudio in Nieuws

Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik in December 2018 mijn volledige werkzaamheden, activiteiten en betrokkenheid bij ROOTS Dance Studio heb neergelegd en per heden niet meer bij de studio betrokken zal zijn.

Karen Papo zal, samen met alle huidige docenten, de dansschool zelf voortzetten.

Startend vanuit een passie en liefde heb ik mij de afgelopen 5 jaar met hart en ziel ingezet om ROOTS van de grond af aan op te bouwen, dans & diverse evenementen in Gorinchem op de kaart te zetten en mensen van diverse leeftijden, culturen & achtergronden aan het dansen te krijgen!

Het doet mij dan ook erg veel pijn om hiervan afscheid te moeten nemen. Ik wil iedereen onwijs bedanken voor alle mooie momenten en herinneringen van de afgelopen 5 jaar. Deze zal ik nooit meer vergeten!