BLOG

PROGRAMMA KONINGSDAG 2017

25 apr 2017, Posted by rootsdancestudio in Nieuws

Bekijk hier tijdsschema van de optredens voor Koningsdag. Zorg dat je minimaal 15 minuten voor ieder tijdsblok aanwezig bent. Locatie: Podium op de Groenmarkt in Gorinchem

Heb je kledingvoorschriften gekregen van je docent? Zorg er dan voor dat je de kleding al aan hebt! Dans je in meerdere optredens? Trek de kleding voor je eerste optreden vast aan en neem de rest mee in een afgesloten tas. Tussendoor kun je eventueel bij de omringende restaurantjes in de toiletten omkleden.

De presentator van de middag (Redouan) zal door de microfoon aangeven welke groepen mogen verzamelen op het podium. Na je optreden mag je gaan, maar we vinden het natuurlijk erg gezellig als je nog even blijft kijken bij de andere groepen en met de dansworkshops mee doet!

KLEDINGVOORSCHRIFTEN
Heb je deze nog niet gehad van je docent? Geen stress! Vraag het nog even in de les. De kledingvoorschriften die al wel bekend zijn:
– Kids Dance 4/5 jaar: zo vrolijk mogelijk. Lekker veel oranje, rood, wit en blauw!
– Hiphop Girls Maandag en Hiphop Girls Woensdag: een wit shirt zonder aanwezige opdruk (zonder mouwen, korte mouwen, lange mouwen, sweater of hoodie: mag allemaal), een blauwe legging of broek (spijkerbroek mag, let er op dat het stretch is!) en een paar sneakers/sportschoenen (kleur maakt niet uit).
– Kids Dance Girls Maandag en Kids Dance Girls Woensdag: oranje, wit en blauw (oranje moet in ieder geval in je outfit zitten, dit mag je aanvullen met wit en/of blauw) en een paar sneakers/sportschoenen (kleur maakt niet uit).
– BASE: helemaal wit.

Wil je je haar oranje verven, vlaggetjes op je wangen of een mooie vlecht? Alles mag dus leef je uit!

LET OP!
Zoals jullie in het overzicht kunnen zien bestaat ieder blok uit meerdere optredens. Dit betekent dat er aardig wat leerlingen en ouders bij de Groenmarkt zullen verzamelen. Om alles zo veilig en overzichtelijk mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat er een ouder/verzorger mee is voor kinderen jonger dan 10 jaar.