OVER ROOTS

GROW YOUR PASSION

ROOTS Dance Studio – de dansstudio voor iedereen!

We bieden een vol lesrooster met danslessen voor kids, tieners en volwassenen, de beginnende én de (ver)gevorderde danser in verschillende dansstijlen. We blijven ons aanbod vernieuwen en bieden voor alle leeftijden uitdagende en energieke danslessen, gegeven door professionele docenten. Een thuishaven voor iedereen met een passie voor dans.

Je kunt bij ons terecht voor Peuterdans, Kids Dance, Breakdance, Hiphop, Streetdance, Commercial, Feminine, Klassiek Ballet en Moderne danslessen. Check hier onze verschillende danslessen en bekijk hier ons actuele lesrooster.

“Samen met een zorgvuldig gekozen team van docenten willen wij zorg dragen voor kwaliteit in onze lessen en goede begeleiding voor onze leerlingen. Een plek waar passie, gezelligheid en creativiteit samengaan in het ontwikkelen van een eigen identiteit, jouw ROOTS.”
– ROOTS Dance Studio.

DANSLESSEN, WORKSHOPS & EVENTS

Door het jaar heen organiseren we diverse evenementen, zoals optredens (o.a. met Koningsdag en de Eindvoorstelling), danslessen op basis- en middelbare scholen, kinderfeestjes, openingsdansen voor bruiloften en dansworkshops van (inter)nationale gastdocenten. Voor alle leerlingen met bijzonder veel talent en doorzettingsvermogen bieden wij crew-trainingen aan. Tijdens deze crew-trainingen worden de leerlingen klaargestoomd om mee te doen aan wedstrijden, battles en optredens. Je kunt hiervoor geselecteerd worden door onze docenten.

Met een vol dansprogramma en een gemotiveerd en professioneel team van dansdocenten deelt ROOTS Dance Studio passie voor dans met Gorinchem en omstreken!