OVER ROOTS

GROW YOUR PASSION

ROOTS Dance Studio wil graag een thuishaven bieden voor iedereen met een passie voor dans, ongeacht dansstijl, cultuur en leeftijd, en tevens de mogelijkheid bieden kennis te maken met andere dansstijlen.

Dansen is voor iedereen! ROOTS Dance Studio wil dit aan zoveel mogelijk mensen introduceren, door middel van een vol middag- en avondprogramma met een divers aanbod van danslessen en -stijlen. Danspasjes aanleren kan iedereen. Het doel van ROOTS is het vergroten van de creativiteit en muzikaliteit, het verbeteren van de motoriek en het ontwikkelen van passie en zelfvertrouwen, zowel in dans als in het dagelijks leven.

“Samen met een zorgvuldig gekozen team van docenten willen wij zorg dragen voor kwaliteit in onze lessen en een goede begeleiding voor onze leerlingen. Een plek waar passie, gezelligheid en creativiteit samengaan in het ontwikkelen van een eigen identiteit, jouw ROOTS.”
– ROOTS Dance Studio.

ACTIVITEITEN

Dansen is leuk en moet leuk blijven, maar ROOTS Dance Studio ziet graag groei bij leerlingen. Daarom organiseert ROOTS door het jaar heen diverse evenementen, zoals een jaarlijks eindoptreden en workshops van professionele en internationaal bekende gastdocenten. Voor alle leerlingen met bijzonder veel talent en doorzettingsvermogen bieden wij crew-trainingen aan. Tijdens deze crew-trainingen worden de leerlingen klaargestoomd om mee te doen aan wedstrijden, battles en demo’s.

Met een vol dansprogramma en een gemotiveerd en professioneel team van dansdocenten deelt ROOTS Dance Studio de passie voor dans met heel Gorinchem en omstreken!