BLOG

MARCIA-CLAIRE’S ZUMBATHON

29 okt 2014, Posted by rootsdancestudio in Nieuws

Onze Zumba-docente Marcia-Claire Peters had één passie en het feit dat ze hiermee iets goeds kon doen voor de wereld was een grote plus. Al een aantal jaar organiseerde Marcia-Claire een Zumba marathon voor het KWF. Ieder jaar maakte ze vol trots de opbrengst bekend: steeds iets meer dan het jaar daarvoor.

 “Het was een super mooie, sportieve avond met volop positieve energie! Volgend jaar gaan we er weer voor!” schreef ze op haar Facebookpagina na de editie van vorig jaar. Niet wetende dat er voor haar geen volgende keer meer zal zijn. Marcia-Claire overleed op maandag 6 oktober en liet hiermee vrienden, familie en dierbaren vol verdriet achter.

Een docent als Marcia-Claire gaan we nooit meer vinden. Ze was prachtig, van binnen en buiten, maar ook nog eens ontzettend getalenteerd. Ze kon leerlingen tot het uiterste laten gaan, zonder plezier uit het oog te verliezen.

Om Marcia-Claire te eren hebben wij besloten om haar initiatief voort te zetten. Onder de naam Marcia-Claire’s Zumbathon willen we jaarlijks een Zumba marathon voor het KWF organiseren. De eerste editie is op zaterdag 15 november 2014 van 19:00 tot 21:00 uur bij ROOTS Dance Studio in gebouw De Haarhorst te Gorinchem.
De volledige opbrengst van deze avond gaat naar het KWF. We hopen deze editie groter te kunnen maken dan ooit. Iedereen is welkom: jong en oud, beginner of gevorderd. Laten we Marcia trots maken!

MC-Zumbathon