BLOG

INTERVIEW MET ROBIN HACK

04 apr 2015, Posted by rootsdancestudio in Nieuws

Wie is toch die nieuwe Hiphop docent bij ROOTS op de woensdagavond? Inderdaad… hoogste tijd om eens even kennis te maken! 

1. Stel jezelf eens voor (naam, leeftijd, woonplaats)
Ik ben Robin, 25 jaar en woon sinds kort met mijn vriendin samen in Woerden.

2. Wie is Robin? Beschrijf jezelf in drie woorden
Robin is weird, behulpzaam en gedreven.

3. Wat voor (dans)opleiding heb je gedaan?
In 2010 ben ik afgestudeerd aan het Albeda Dans College en sindsdien ben ik werkzaam als professioneel danser.

4. Wat is/zijn jou hoogtepunt(en) in je carrière tot nu toe?
Enkele hoogtepunten in mijn carrière zijn optredens die ik heb gedaan voor Nike, Ladies of Soul, Michael Jackson tribute tijdens de Vrienden van Amstel 2014, Asics, The Voice of Holland en de Toppers in Concert. Ik zou zeggen wil je mijn volledige CV zien neem dan een kijkje op mijn persoonlijke website: www.robin-hack.com

5. Wat staat er nog op je bucketlist?
Een werkvisum bemachtigen in Amerika en dan een tour met Justin Timberlake boeken. Verder wil ik zoveel mogelijk leren en ervaren van de hele wereld, niet alleen in dans maar ook van andere culturen, mensen etc.

6. Wat betekent dansen voor jou?
Dansen maakt mij gelukkig. Ik heb altijd in mijn hoofd gehouden dat ik iets wilde gaan doen wat mij blij en gelukkig maakt. Ik nam een risico en dat is gelukkig goed uitgepakt. Ik doe nu elke dag wat ik leuk vind en hierdoor zie ik mijn werk niet als “werk”.

7. Wat is jou quote/levensmotto?
“If you say can, you can. But if you say you can’t, you’re right.”

8. Wat vind jij belangrijk in je lessen? Waar besteed je veel aandacht aan?
Plezier staat altijd voorop in mijn lessen. Mijn missie is geslaagd als ik mensen kan laten ontwikkelen niet alleen op het gebied van dans, maar ook op fysiek en mentaal vlak. Het maakt mij niet uit of je een beginnend of professioneel danser bent. Als ik mijn leerlingen met een tevreden gevoel naar huis kan sturen, dan ben ik blij!

9. Wie of wat is jou inspiratie?
Eigenlijk is iedereen mijn inspiratie. Ik denk dat je van letterlijk elk persoon of danser iets kunt leren, hoe groot of klein dat ook mag zijn.

10 . Funny fact over jezelf…
Ik ben al sinds mijn geboorte heftig verslaafd aan chocomel en momenteel aan het proberen om af te kicken…

Hiphop van Robin Hack volg je iedere woensdagavond bij ROOTS Dance Studio van:
19:00 – 20:00 uur // Hiphop Beginners
20:00 – 21:30 uur // Hiphop Gevorderd

Meld je nu aan voor een GRATIS proefles of schrijf je direct in!