BLOG

ROOTS DANCE STUDIO VIERT 3-JARIG BESTAAN MET GRATIS LESWEEK!

11 okt 2016, Posted by rootsdancestudio in Nieuws

Ter ere van het 3-jarig bestaan én de opening op een nieuwe locatie houdt ROOTS Dance Studio tijdens de herfstvakantie (17 t/m 22 oktober) haar deuren open voor een gratis lesweek. De hele week is iedereen welkom om kennis te komen maken met de verschillende dansstijlen die de dansschool te bieden heeft.

Al na 3 jaar zijn ze niet meer weg te denken uit de Gorinchemse danswereld, maar toch was het voor ROOTS even spannend of ze dit seizoen de deuren op tijd konden openen voor al het danstalent van deze regio. ,,We zijn onwijs blij dat we ons plekje voor nu gevonden hebben aan de Spijksedijk 28/D. Het voelt goed om hier te zitten en onze eigen visie van een tweede thuis uit te kunnen dragen in de nieuwe locatie” vertellen Karen Papo en Redouan Ait Chitt vol goede moed.

In korte tijd heeft het duo al veel Gorkummers kennis kunnen laten maken met dans. Diverse basis- en middelbare scholen schakelen de dansstudio in voor het geven van clinics of workshops en ook met Gorinchem Beweegt en Stichting Kindercentra Gorinchem is een mooie samenwerking opgebouwd. ,,Daar zijn we natuurlijk heel blij mee, maar we zijn ook realistisch. Er zijn nog zoveel mensen die niet weten wat dans je allemaal kan bieden en op hoeveel verschillende manieren je het kunt doen. Van intensief en energiek, tot ontspannend en emotie-vol. Kijk, voetbal is voetbal, daar houdt je van of je haat het, maar dans biedt zoveel diversiteit. Voor jonge kinderen is het een ontdekking, je motoriek ontwikkelen en leren hoe je op muziek kunt bewegen. Voor tieners is het een uitlaatklep, voor volwassenen pure ontspanning. Het is met recht voor iedereen die van muziek en bewegen houdt”.

Met de gratis lesweek wil de dansstudio daarom iedereen uitnodigen – van jong tot oud en van de beginnende tot de gevorderde danser – om vrijblijvend één of meerdere lessen te komen proberen. Daarnaast staan de deuren open voor belangstellenden om een kijkje te komen nemen bij de nieuwe ruimte en eventueel informatie in te winnen. Naast alle vaste lessen is het duo ook in te schakelen voor kinderfeestjes, openingsdansen, flashmobs en evenementen.

Meer informatie over de gratis lesweek, de verschillende dansstijlen en het lesrooster is te vinden op: www.rootsdancestudio.nl