BLOG

FLOW & BASE 3E PLAATS!

03 okt 2019, Posted by rootsdancestudio in Nieuws

Onze demonstratie crews FLOW, BASE en ECHO hebben ook dit jaar weer mooie prijzen binnen gesleept. Alle drie de crews deden afgelopen jaar mee met de grootste danswedstrijd van Nederland: Shell We Dance.

Tijdens verschillende voorrondes in theaters door heel Nederland heeft het danstalent van Nederland en België gestreden voor de titel “beste danscrew” in verschillende categorieën, waaronder Showdance, Jazz, Modern, Streetdance en Hiphop.

Na de voorrondes (waar FLOW twee keer de derde plaats behaalde, BASE één keer de derde en één keer de tweede plaats en ECHO de eerste plaats), werden zowel FLOW als BASE gekwalificeerd voor de grote finale. Vol spanning gingen zij dit avontuur aan met een doel: een geweldige show neerzetten, genieten en een mooie plaats behalen in de ranking.

Een mooie plaats werd het! Zowel FLOW als BASE zijn 3e van Nederland geworden in de categorie Streetdance/Hiphop. Een hele mooie prestatie! En nog lang niet het einde, want ook voor het seizoen 2019-2020 staan er voor alle drie de crews wedstrijden op de planning.

To be continued…