BLOG

DANSTALENT GEZOCHT!

07 apr 2018, Posted by rootsdancestudio in Nieuws

ALTIJD AL WILLEN DANSEN VOOR MEER DAN 10.000 BEZOEKERS EN NAAST O.A. RONNIE FLEX & KRIS KROSS AMSTERDAM OP HET PODIUM STAAN? DAN ZOEKEN WIJ JOU

🕒WIE WAT WAAR:
Op woensdag 6 juni is de Young Impact Celebration 2018, een inspirerend evenement voor meer dan 10.000 jongeren in Rotterdam Ahoy. Ter aanvulling van Redo‘s optreden mogen we tijdens dit evenement een grote flashmob verzorgen. Hiervoor zoeken we ongeveer 50 dansers en danseressen.

🚨DE VOORWAARDEN:
We zoeken M/V, tussen de 12 en 25 jaar, minimaal 2 jaar danservaring in urban dansstijlen. Niet-leerlingen van ROOTS Dance Studio mogen ook auditie doen!

AUDITIES:
Om mee te kunnen doen aan dit optreden dien je geselecteerd te worden tijdens de auditie. Deze is op zaterdag 12 mei van 13:00 tot 14:30 uur bij ROOTS Dance Studio in Gorinchem. Je kunt je voor deze auditie inschrijven via info@rootsdancestudio.nl. In de week na de auditie-ronde maken we bekend wie geselecteerd zijn voor het optreden.

📆REPETITIES:
Voor alle geselecteerde dansers en danseressen plannen we 3 repetities om de show aan te leren en te repeteren. De repetitie-dagen zijn zaterdag 19 mei, zaterdag 26 mei en zaterdag 2 juni. Houd deze dagen vrij in je agenda, want je moet bij alle repetities aanwezig kunnen zijn om deel te mogen nemen! De precieze tijden/planning volgt na de auditie-ronde. Verder dien je woensdag 6 juni de hele dag beschikbaar te zijn voor de repetitie in de middag en de voorstelling in de avond.

DEEL DIT BERICHT EN SCHRIJF JE IN VOOR DE AUDITIE OP ZATERDAG 12 MEI VIA INFO@ROOTSDANCESTUDIO.NL