Hiphop / Popping

De Hiphop lessen worden in diverse groepen en voor verschillende leeftijden gegeven.

HIPHOP (9-11)

Een pittige, energieke en stoere Hiphop les voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar. Tijdens deze les wordt de basis van Hiphop/Streetdance bewegingen aangeleerd op vrolijke en energieke wijze. Tijdens deze les leer je naast basisbewegingen ook een choreografie.

Volg HipHop voor 9-11 jaar op:

Maandag van 18:00 tot 19:00 uur

Docent: Anna-Risse Groot

Woensdagmiddag van 16:30 tot 17:30 uur

Docent: Karen Papo

POPPING (6+)

Bij Popping wordt op het ritme van de muziek verschillende bewegingen en poses gemaakt die gebaseerd zijn op een dansende robot.  Een pittige, energieke en stoere dansles speciaal voor jongens & meiden vanaf 6 jaar.

 

Volg Popping voor 6+ jaar op:

Woensdagmiddag van 17:30 tot 18:30 uur

Docent: Timo Traas

HIPHOP (12+)

Een pittige en actieve dansles, waarin de basis van Hiphop wordt aangeleerd met invloed van verschillende substijlen.
Tijdens de les wordt de focus gelegd op techniek, muzikaliteit en expressie. Het grootste deel van de les wordt besteedt aan het aanleren van een choreografie. Deze Hiphop les is geschikt voor alle leeftijden boven 12 jaar.

Volg HipHop voor 12+ jaar op:


Woensdagavond van 18:30 tot 19:30 uur

Docent: Robin Hack

HIPHOP – Gevorderd (12+)

Voor leerlingen die de basis van Hiphop onder de knie hebben bieden wij een gevorderden-les, waarin naast dance-skills ook aandacht wordt besteed aan het creëren van een eigen stijl.
Leerlingen worden uitgedaagd om in plaats van alleen te volgen, hun eigen creativiteit en identiteit te ontwikkelen binnen dans. Daarnaast kunnen leerlingen uit deze les kans maken op een plekje in onze wedstrijdcrews BASE en ECHO.

Volg HipHop – Gevorderd voor 12+ jaar op:

Woensdagavond van 19:30 tot 20:30 uur

Docent: Robin Hack