Breakdance

De Breakdance-lessen worden in 4 groepen gegeven. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd, maar dit is slechts een richtlijn.

BREAKDANCE 1

Deze lessen voor kinderen vanaf 6 jaar oud bestaan uit het kennismaken met de basismoves uit de Breakdance-wereld, welke op een duidelijke en speelse manier worden aangeleerd. De leerlingen leren het principe ”freestylen”, waarin ze allemaal een voor een hun beste dansmoves laten zien. Er wordt hierbij gewerkt aan zelfvertrouwen en een eigen identiteit en stijl in Breakdance.

Volg Breakdance 1 (6-8 jaar) op:
Dinsdagavond van 18:00 tot 19:00 uur

Docent: Jeroen van der Linden

BREAKDANCE 2

Voor de B-boys en B-girls vanaf 10 jaar oud wordt in deze les de focus gelegd op het ontwikkelen van een eigen stijl. Leerlingen worden klaargestoomd om mee te doen aan Battles en Cyphers en er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en een eigen identiteit.

Volg Breakdance 2 (9-11) op:
Dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 uur

Docent: Jeroen van der Linden

BREAKDANCE 3

Voor de B-boys en B-girls vanaf 15 jaar oud die de basis beheren worden in deze les de moeilijkere moves van Breakdance aangeleerd en de focus gelegd op het ontwikkelen van een eigen stijl. Leerlingen worden klaargestoomd om mee te doen aan Battles en Cyphers en er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en een eigen identiteit.

Volg Breakdance 3 (12+) op:
Dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur

Docent: Jeroen van der Linden

BREAKDANCE 4 (6-11)

NIEUW! Een extra breakdance les op de zaterdagochtend. Voor iedereen vanaf 6 jaar die wil leren breakdancen ben je hier op het goede adres. Toprocks, footworks, pokermoves en freezes zijn enkele begrippen die tijdens deze les aan bod zullen komen. De focus wordt gelegd op het ontwikkelen van een eigen stijl. Leerlingen worden klaargestoomd om mee te doen aan echte breakdance battles en er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en een eigen identiteit.

Volg Breakdance 4 (6-11) op:
Zaterdagochtend van 10:30 tot 11:30 uur

Docent: Jeroen van der Linden