Breakdance

De Breakdance-lessen worden in verschillende groepen gegeven. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd, maar dit is slechts een richtlijn.

BREAKDANCE 6-8 DINSDAG

Deze lessen voor kinderen vanaf 6 jaar oud bestaan uit het kennismaken met de basismoves uit de Breakdance-wereld, welke op een duidelijke en speelse manier worden aangeleerd. De leerlingen leren het principe ”freestylen”, waarin ze allemaal een voor een hun beste dansmoves laten zien. Er wordt hierbij gewerkt aan zelfvertrouwen en een eigen identiteit en stijl in Breakdance.

Volg Breakdance voor 6-8 jaar op:
Dinsdagavond van 18:00 tot 19:00 uur

Docent: Janelle Dongen

BREAKDANCE 9-11 DINSDAG

Voor de B-boys en B-girls vanaf 9 jaar oud wordt in deze les de focus gelegd op het ontwikkelen van een eigen stijl. Leerlingen worden klaargestoomd om mee te doen aan Battles en Cyphers en er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en een eigen identiteit.

Volg Breakdance voor 9-11 jaar op:
Dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 uur

Docent: Janelle Dongen

BREAKDANCE 12+ DINSDAG

Voor de B-boys en B-girls vanaf 12 jaar oud worden in deze les de moeilijkere moves van Breakdance aangeleerd en de focus gelegd op het ontwikkelen van een eigen stijl. Leerlingen worden klaargestoomd om mee te doen aan Battles en Cyphers en er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en een eigen identiteit.

Volg Breakdance voor 12+ jaar op:
Dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur

Docent: Janelle Dongen

BREAKDANCE 8+ ZATERDAG

Speciaal voor b-boys en b-girls die naast de dinsdagavond nog een extra Breakdance les willen volgen, maar ook voor leerlingen waarbij de dinsdagavond geen optie is. Voor iedereen vanaf 8 jaar die wil leren breakdancen, ben je hier op het goede adres. De focus wordt gelegd op het ontwikkelen van een eigen stijl. Leerlingen worden klaargestoomd om mee te doen aan echte breakdance battles en er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en een eigen identiteit.

Volg Breakdance voor 8+ jaar op:
Zaterdagochtend van 10:30 tot 11:30 uur

Docent: Carlijn van der Linden