BLOG

A.R.T. | ALL ROOTS TOGETHER

26 jul 2018, Posted by rootsdancestudio in Nieuws

A.R.T. | ALL ROOTS TOGETHER, twee compleet uitverkochte voorstellingen in Theater De Vijfzinnen! Wat was het leuk om het Gorcumse theater op stelten te zetten met de ROOTS familie. We hebben genoten van jullie aanwezigheid, danstalent en goede vibes, zowel van het publiek als van iedereen backstage. Het was rennen en vliegen, maar WE DID IT!

Via deze weg willen we al onze leerlingen complimenteren en bedanken, jullie hebben de shows tot een succes gemaakt! Door jullie inzet en enthousiasme hebben we precies kunnen bereiken wat we voor ogen hadden: twee dansshows boordevol talent en creatieve aanvullingen. De sfeer backstage was geweldig en we hopen dat dit tot op het podium te voelen was.

Wat zijn we blij met ons docententeam! Bedankt voor jullie creatieve ideeën en begeleiding het afgelopen seizoen. Iedereen die backstage geholpen heeft: jullie waren TOP. Zonder jullie hadden we het niet voor elkaar gekregen. Ook een bedankje naar alle ouders voor jullie vertrouwen in ons!

Verder nog een bedankje naar Bakkerij Simons voor de lekkere lunch!

Houd Facebook, Instagram en Youtube in de gaten voor alle filmpjes en videos van de eindvoorstelling!

LET OP: van maandag 9 juli t/m zondag 2 september zijn we gesloten i.v.m. de zomervakantie. We wensen jullie een hele fijne vakantie en zien jullie graag weer in het nieuwe dansseizoen!

Bekijk hieronder de recap video van de eindvoorstelling!