BLOG

2016 RECAP

31 dec 2016, Posted by rootsdancestudio in Nieuws

Aan het randje van 2017, terugkijken naar 2016…
Het jaar van onze allereerste eindvoorstelling in Schouwburg De Nieuwe Doelen voor een uitverkochte zaal. Het jaar waarin we nieuwe samenwerkingen aan zijn gegaan, met o.a. Vluchtelingenwerk Gorinchem en het Caribabad Gorinchem. Een jaar vol lessen, workshops, kinderfeestjes en openingsdansen. Het was een spannend jaar: het jaar waarin we de stap namen naar een eigen locatie. Een tijdelijke plek, maar wel één die als thuis voelt. Waar ouders weer blijven hangen en leerlingen eerder komen om bij te praten of aan school te werken.

Dit hadden we niet voor elkaar gekregen zonder jullie hulp. We zijn dankbaar voor alle ouders die ons geholpen hebben bij de zoektocht en de verbouwing. We zijn dankbaar voor iedereen die met ons meedenkt, iedereen met feedback en ideeën. Jullie houden ons scherp! We zijn dankbaar voor onze waanzinnige docenten, die ROOTS maken tot wat het is. Een thuishaven, met plezier en kwaliteit voorop. We zijn dankbaar voor al onze leerlingen, de gezelligheid in de lessen en het respect naar elkaar. Het is iedere dag weer een feestje om dit te mogen doen.

Nog een speciaal bedankje aan Martin Klop, die ons de vrijheid heeft gegeven om de locatie aan de Spijksedijk tot een dansstudio om te toveren.

We zijn klaar voor je, 2017! We hopen dat dit het jaar mag zijn waarin we een vaste locatie vinden om onze dromen en plannen nog verder uit te werken. WE ARE READY!

Zoals jullie van ons gewend zijn hierbij een video met enkele highlights van 2016. Laten we samen – gezond en gelukkig – het nieuwe jaar in dansen!!